2018 World Devon Congress Mini Tour & Assoc. Annual Meeting / National Show

05/21/18 thru 05/28/18 Attendees may plan to arrive 05/18 thru 05/21

05/20/18 Pre-Event Dinner/Cocktail Reception - 4pm ~ 8pm - TBD

Monday Day #1 05/21/18

11:00am - Depart Hotel

11:30am - Arrive Lakota Ranch, 9272 Big Horn Rd., Remington 22734 @20 miles/30 mins

12:00pm/1:30pm - Lunch at Lakota

2:00pm/4:30pm - Tour of Farm

5:00pm/7:00pm - Dinner at Lakota

7:30pm - Depart

8:00pm - Arrive Hotel

Tuesday Day #2 05/22/18

8:30am - Depart Hotel

10:30pm - Arrive Stratford Hall, 483 Great House Rd., Montrose 22520 @80 miles/1hr 50 mins

11:00am/12:30pm - Cattle

1:00/2:00pm - Lunch

2:30pm/4:30pm - Tour Great House & Gardens

5:00pm - Depart Stratford Hall

5:30pm - Arrive George Washington Birthplace Monument 1732 Popes Creek Road Colonial Beach 22443

6:30pm - Depart GW Monument ~ Dinner on the Road/TBD

10:00/10:30pm - Arrive Hotel

Wednesday Day #3 05/23/18
2018 Red Devon Assoc. Annual Meeting & National Show

8:00am/9:00am - Annual Meeting/Best Western Conference ~ Donuts & Coffee

9:30am - Depart Hotel to Longwood Farm, 4358 Longwood Lane, Catlett 20119 @ 29 miles/30 mins

10:00am - Arrive Longwood Farm
-National Show Start @ TBD
~ Lunch Offerings on Grounds

5:00/6:00pm - Dinner at Longwood

8:30pm - Depart

9:00pm - Arrive Hotel

Thursday Day #4 05/24/18 Travel to PA

7:00am - LOAD BUS/Luggage to lobby by 6:30am

8:00am - Depart Hotel

12:00pm - Arrive Four Seasons Farm, 305 Pacanowski Lane, Tyrone PA 16686 @4 hours/

12:30pm - Lunch

2:00pm/4:00pm - Tour Farm

4:30pm - Depart for Kittanning Hollow Farm, 309 Kittaning Hollow Rd., East Brady 16028 @ 2hrs/105 miles

6:30pm - Arrive

6:30pm/8:00pm (Sunset 8:45pm) - Tour Farm

8:30pm - Dinner

10:00pm - Depart

11:00pm - Arrive Hilton Garden Inn/2000 Garden View Lane, Cranberry Township 16066 @45miles/60 mins

Friday Day #5 05/25/18

10:00am - Depart Hotel

11:00am - Lamppost Farm, 14900 Market St., Columbiana, OH 44408 @45 miles/1hr

11:30pm/1:30pm - Farm Tour

2:00pm - Lunch

4:30pm - Depart

6:00pm - Arrive PNC Park 115 Federal Street, Pittsburg PA @65miles/1 hr 30 mins

7:05pm Game Starts - Pirates vs. Cardinals (Corporate Box Reserved / \$110.00/pp Limit 53)

@10to11pm - Depart for Hotel - @60 mins (Hilton Garden Inn, 2000 Garden View Lane, Cranberry Township 16066)

Saturday Day #5 05/26/18 Travel to West Coast

6:00am - Depart Hotel for Airport @ 1hr

Pittsburgh (PIT) to Denver (DEN) - Coach 3h 48m Denver (DEN) to Bozeman (BZN) - Coach 1h 41m

1:00pm - Arrive Montana, Travel to Hotel/Check In

4:00pm - Depart to Amsterdam Meat Shop, 6680 Amsterdam Rd., Manhattan, MT 59741

4:45pm/6:30pm - Tour Meat Shop

7:30pm - Dinner

10:00pm - Hotel

Sunday Day #6 05/27/18

8:00am - Depart Hotel

12:00pm - Arrive Montana Red Devons, Jenny Kahrl

Tour Farm/Demonstrations/Catered Lunch & Dinner

11:00pm - Arrive Hotel

Monday Day #7 05/28/18

7:00am - Depart Hotel

8:00am - Tour Yellowstone Park

9:00pm - Arrive Hotel/Tour Concludes

Attendees depart Tuesday 05/29/18 to choice of destination

Post-Tour Travel Planning Assistance: Terry Jones, Cruises, Inc., 1-877-800-2789, www.theperfectcruise4u.com, tjones@cruisesinc.com

NOTES:

^{*}Tour subject to change due to unforeseen circumstances*